24 Ağustos 2017 Perşembe

Brüksel Beş Şiş Dantel Açıklaması




    Brüksel isimli dantelimiz Herbert Niebling tarafından tasarlanmıştır.  Lea Sonderheft, LA 239: Strickdeckchen schönsten Die Dergisinde yayınlanan, bu güzel dantel açıklaması ile karşınızdayım hanımlar.





 Öncelikle sizlerle dantelin anahtarını paylaşayım ve bu anahtar hakkında kısa bilgi vereyim. En son seçenekteki boş kutuları yok say ifadesi, o kutularda örmeden geçeceksiniz demektir. Şablonunuzun daha muntazam görünmesi için ilave edilmiştir.
 Ayrıca, sondan bir önceki seçenekte verilen ok işaretini gördüğünüz yerde, bir önceki şişteki ilmeği, yani sağ şişteki ilmeği, sol şişe aktarıp öreceksiniz demektir hanımlar.



 Beş şiş dantel başlama videomda faydalanarak 8 ilmek ile başlıyoruz. 







 Altta sizlerle paylaştığım kartı anahtarından faydalanarak her sırayı 8 tekrar örüyoruz hanımlar. Karttaki ifadelerin anlamalarını anahtardan bakarak  öğrenebilirsiniz.

                   

 Hepsi bu kadar hanımlar.Takılırsanız yorum bırakı....;))

6 yorum :

6 yorum :

  1. efsane olmuş..en kısa zamanda mutlaka deneyeceğim o zaman yardım isterim

    YanıtlaSil
  2. İnşallah Derya Hanımcığım..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Gülay Hanım,
    65. siraya kadar geldim ancak bu sirada yan yana gelen dolamalar var. Böyle mi olmasi gerekiyor yoksa şifrede bir hata mi var? Cevabiniz icin simdiden tesekkurler... Filiz

    YanıtlaSil
  4. Canım yan yana gelen dolamalar düz örülen sırada biri düz biri ters olarak yani iki ilmek şaklinde örülecek...

    YanıtlaSil
  5. Selam gülay hanım 71 sırada orta kısımda sola ok ve sonraki ilmek ilmek cevirme isareti var ayni karede bir ok daha var bu iki ilmeği nasıl orucem yardim eder misiniz?

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.