17 Şubat 2017 Cuma

Açıklamalı Bot Patik



   Evet canlarım bu kış hayli çetin geçiyor. Kar kış maaşalah son on yılın en soğuk kışı diyorlar. Malum ayaklarımız  gerek soğuktan çatlıyor, gerekse üşüyor. Ayağa ve topuk çatlamalarına karşı sizlere  harika bir  önerim var... şahsen ben yapıyorum ve memnunum...
  Aynısafa çiçeği yağı ya da sarı kantaron yağından faydalanabilirsiniz. Bu yağları topuklarınıza sürün. Aynısafa yağının ya da sarı kantaron yağının çatlak topuklara, iyi gelmesinin nedeni, bu bitkilerin, cildi çabuk yenileme özelliğine sahip olmalarından kaynaklanmaktadır.
  Aynısafa çiçeği yağı ya da sarı kantaron yağından faydalanabilirsiniz. Bu yağları topuklarınıza sürün. 
  Neyse, gelelim bot patiğimizin açıklamasına; isterseniz çorap olarak da kullanabileceğiniz kullanışlı bir patik.Önünde bulunan burgu deseninin yerine farklı desenlerde yapabilirsiniz. Beş şiş patik örmek isteyenler boncuklu patik ya da dalgalı patik açıklamalarıma da bakabilirler. Yaprak sevenler için, iki şiş ile örebileceğiniz yapraklı patik veya tasarımı bana ait olan gizemli patikleri de örebilirsiniz..


PATİĞİN AÇIKLAMASI


   Patiğimize 40 ilmek ile başlıyoruz ve altta gördüğünüz yönergelere göre örüyoruz




 Oldukça kolay ve kullanışlı bir patik canlarım bayılacaksınız....
Devam ediyoruz resimdeki açıklamayı uyguladık..Şimdi geldi sıra patiğimizin yanlarını oluşturmaya..Şişimizde şuan 94 ilmek olmalı, alttaki resimdeki çalışamaya devam edelim..



  Ve artık geldik yavaş yavaş patiğimizin sonuna burundan başlayarak altı ve topuğu toplaya başlayalım..








Evet canlarım hepsi bu kadar güle güle giyin 

                                   Ayağınız sıcak, başınız serin olsun...







Hiç yorum yok :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.