19 Mart 2019 Salı

İKİ RENKLİ SELANİK BEBEK PATİĞİ AÇIKLAMASI ( Yenidoğan 0-3 ay + Prematüre)


  Yeni anne olan hanımlar ya da anne adayları kucağınıza almak için heyecanlandığınız  bebeklerinizin minik ayaklarını kendi el emeğinizle ördüğünüz örgüler ile sımsıcak tutmak istemez misiniz? Tam da soğuk havalar için uygun olan bu kız ve erkek bebek patik modeli, örgü örmeyi bilen veya yeni öğrenen annelerin boş zamanlarını  verimli geçirebilmesi için çok güzel bir fırsat. 
  
 Yavrunuzun sizin elinizin emeğiyle orataya çıkan  patikleri giymesinden daha güzel ne olabilir ki? Bebek yeleği örmek isteyen acemi hanımlar anlatımını yaptığım KOLAY YENİDOĞAN BEBEK YELEĞİ açıklamasına bir göz atabilirler.



                                  

   Bebek patiğimizin açıklamasını hem yenidoğan bebeklere göre hemde prematüre bebekler için anlattım videoyu dikkatlice izlerseniz kolaylıkla yapabileceğinizi 
düşünüyorum
                    

 Gerekli Malzemeler 
3 numara misinalı şiş

100 gramı 250 mt uzunluktaki bebek yünü


TABAN YAPIMI (Yenidoğan 0-3 ay)
Modelimiz 35 ilmek üzerine kuruluyor arka sıralar ters örülüyor.Taban arttırma sıraları yenidoğan için alttaki şekildedir + ile belirtilen yerlerde dolama yani arttırma yapılacaktır.
1+16+1+16+1
2+16+3+16+2
3+16+5+16+3
4+16+7+16+4
5+16+9+16+5

TABAN YAPIMI (Prematüre)
Modelimiz 27 ilmek üzerine kuruluyor arka sıralar ters örülüyor.Taban arttırma sıraları yenidoğan için alttaki şekildedir + ile belirtilen yerlerde dolama yani arttırma yapılacaktır.


1+12+1+12+1
2+12+3+12+2
3+12+5+12+3
4+12+7+12+4
5+12+9+12+5


©Gülay Kösen Hukuki Uyarı:

Gülay'ın Örgü Günlüğü Youtube kanalında ve www.gulaykosen.com da yayınlanan tüm görseller ve içerik Gülay Kösen'in yazılı izni olmaksızın kopyalanamaz, çoğaltılamaz, iletilemez, işlenemez, hiçbir formatta dağıtılamaz, yayınlanamaz ve sair şekilde kullanılamaz. Haksız kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.


Gülay'ın Örgü günlüğüne Abone olmayı unutmayın



WEB SITESI:  www.gulaykosen.com a ABONE olmayı unutmayın..
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/gulay_kosen
FACEBOOK: https://www.facebook.com/GulayKosengulayinorgugunlugu
PİNTEREST :https://tr.pinterest.com/GulayKosengulayinorgugunlugu/
YOUTUBE:    https://www.youtube.com/channel/

Adreslerinden takip edebilirsiniz...

Hiç yorum yok :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.