4 Mayıs 2019 Cumartesi

Kolay Tığ Örgü Bebek Bonesi Yapımı


Merhaba sevgili hanımlar.


  Bu video da, tığ işi örgü tekniğini kullanarak kolay bebek bonesi örgüsünün nasıl yapıldığını sizler için anlattım. 0-6 ay bebekleriniz için uygun olan bonemizin, sayılarını videoda anlattığım şekilde arttırarak daha ileri yaşlar için de kullanabilirsiniz.







  Bebek örgüleri, en heyecan verici örgü projelerinden biridir. Şapka ve patikten bebek battaniyelerine ve kazaklara kadar yeni gelen miniğimimzin herşeye ihtiyacı vardır ve sizde eğer yeni anne adayı veya anneanne, babaanne adayı iseniz eminim çok heyecanlısınızdır. Beklenen veya yeni hayatınıza katılan o minicik bedene bir şeyler örme hevesi içindeyseniz doğru yerdesiniz. Kanalımdaki Bebek Örgüleri oynatma listesinden, bebek örgü desenlerine göz atarak oradaki modellerden yararlanabilirsiniz!

Yeni doğmuş bebek için örgü yapıyorsanız, bu videoda ki deseni kullanarak bebeğinize sevimli bir şapka yapabilirsiniz. Şirin ve rahat bir şey arıyorsanız, buradan başka yere bakmayın.

 Bir çift bebek patiği, örgü şapka, örgü kazak, veya bunların arasından birini veya bir kaçını yaparak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Bu kaçırılmayacak örgü bebek modellerinin dışında, örgü şal açıklamalarını da kanalımda ve ilgili şemaları www.gulaykosen.com da bulabilirsiniz.

  Ajurlu yazlık örgü modelleri veya örgü mdellerinden biri veya birkaçını seçerek örgülerinize uygulayabilirsiniz 


   Bu güzel örgü bebek patik modelleriyle de bebeğin ayaklarını sıcak ve rahat tutun . Bu bebek örgü patikleri de, o küçücük  ayakları rahat ve sıcak tutmanıza yardımcı olur. 

Bebek patiği nasıl yapılır?
Yeni doğan bebek patiği nasıl yapılır?
Yenidoğan bebek patiği sayıları kaç olmalı gibi sorularınızın cevaplarını KANALIMDA bulabilirsiniz

Hepinize kolay gelsin takılırsanız veya merak ettiğiniz birşey olursa lütfen yorum bırakın İLETİŞİM panelinden mail atabilirsiniz..







  Gülay'ın Örgü Günlüğü Youtube kanalında ve www.gulaykosen.com da yayınlanan tüm görseller ve içerik Gülay Kösen'in yazılı izni olmaksızın kopyalanamaz, çoğaltılamaz, iletilemez, işlenemez, hiçbir formatta dağıtılamaz, yayınlanamaz ve sair şekilde kullanılamaz. Haksız kullananlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.


Gülay'ın Örgü günlüğüne Abone olmayı unutmayın



WEB SITESI:  www.gulaykosen.com a ABONE olmayı unutmayın..
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/gulay_kosen
FACEBOOK: https://www.facebook.com/GulayKosengulayinorgugunlugu
PİNTEREST :https://tr.pinterest.com/GulayKosengulayinorgugunlugu/


Adreslerinden takip edebilirsiniz...







Hiç yorum yok :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.