26 Eylül 2019 Perşembe

Komşu Çatlatan Bahar Melodisi Şal


Merhaba Sevgili Hanımlar
Sonbaharın yaklaştığı şu günlerde omuzlarınızı süsleyecek sizlere bol bol hava attıracak güzel bir şal açıklaması hazırladım. Komşu çatlatan  diğer adı ile Bahar melodisi şal açıklamasını You Tube kanalımda açıklamasını bulabilirsiniz.

 Yapraklı üçgen şal nasıl örülür ?
 Fantezi şal nasıl örülür ?
 kolay dantel  şal nasıl örülür ?
gibi soruların yanıtları da yine youtube kanalımda

Gelelim şalın açıklamasına. Şala İki şiş üçgen şal nasıl başlanır


videosunu izleyerek 3+3+3 kombinasyonu ile başlayacaksınız. Şal 4 karttan oluşmakta

  1.Kart Bu kart şalın sadece sağ kısmını göstermekte, bu kartı aynı şekilde şalın sol kısmına yani merkez ilmeğin soluna da uygulamalısınız. 1. kart aynı zamanda tekrar kartıdır. Kartı bir defa ördükten sonra 25-35 sıra aralıkları 5 defa daha tekrar edilir. Mor çerçeve içindeki kısım her tekrarda bir defa daha fazla tekrar edilecek.


  2.Kart  Bu kart bir defa örülecek. Mavi çerçeve içindeki kısım tekrar edilecek. Eflatun kutucuklar merkez ilmeği göstermekte, kartı merkeze kadar ördükten sonra ortadan başa doğru örülerek sol kısım için uygulanır.

 3.Kart  Bu kart bir defa örülecek. Mavi çerçeve içindeki kısım diğer kartta olduğu gibi 1 defa tekrar edilecek. Kartı merkeze kadar ördükten sonra ortadan başa doğru örülerek sol kısım için uygulanır. Merkez ilmeğin solunda kalan kısım hiçbir şekilde örülmeyecek.


 4.Kart  Bu kart bir defa örülecek. Kırmızı çerçeve içindeki kısım tekrar edilecek. Burada artık merkez ilmek yok tekrarlar sağ baştan başlayıp sol başta bitirilecek.

Alttaki indirme Bağlantısından şalın kartlarını ve Anahtarı indirebilirisiniz


==================================================== 

ŞEMA İNDİRME BAĞLANTISI


===================================================


Herkese kolay gelsin takılırsanız lütfen yorum bırakın... :))
Hiç yorum yok :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.