17 Şubat 2020 Pazartesi

Acemiler Bile Örecek! Çok Kolay Bebek Patiği Örüyoruz.



Merhaba sevgili anne adayları, anneler, anneanneler, babaanneler...
  

  Bebeğiniz için cilt bakımında dikkat edilecek noktalardan, giysileri nasıl olmalı ve ne ile yıkanmalıya kadar birçok sorunuz var ve bunlara cevap arıyorsunuz.

 Cilt bakımı ve hijyen önemli bir konudur ve  annelere önemli görevler düşer. Yenidoğan bebeklerin cildi çok hassas ve incedir. Kolayca zedelenebilir ve bu durum bebek için enfeksiyon riski oluşturur-. Doğumu takip eden günler içinde bebek cildi kuru bir hal alabilir, soyulabilir. Bu dönemde nemlendirici, bebe yağı veya losyonların kullanımı uygun olur. Bebe yağları ıslak cilde sürülerek uygun nemlenme sağlayabilirler. 

Bebek kıyafetleri bebeğin hassas cildini rahatsız etmeyecek pamuklu kumaşlardan olmalıdır. Bebeğe giydirilen bebek örgülerinde kullanılan iplerin tüylü olmamasına, anti alerjen olmasına dikkat edilmelidir.

Sizler bebeğiniz için bir çok plan yapmakta ve örgü medlleri aramaktasınız. Hele de acemi iseniz bu model tam size göre hem 0-6 ay ay hem de1 yaş için örebileceğiniz sayıları videoda verdim.
    
 Patiğimiz, tamamen dikişsiz olarak tasarlanmış, 9 ilmek ile ön banttan başlayarak gerekli yerlerde arttırma ve eksiltmelerle sıfır dikişle, videomda anlattığım şekilde patiğimizi örebilirsiniz.
 Kız ve erkek çocukları için uygun bir model. İstenilen şekilde süsleyerek daha sevimli hale getirilebilir.
 Bebek patiği nasıl yapılır?
Yeni doğan bebek patiği nasıl yapılır? 
Yenidoğan bebek patiği sayıları kaç olmalı gibi sorularınızın cevaplarını bu videoda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.