7 Şubat 2020 Cuma

Buz Yaprakları ( Frozen ) Şal Açıklaması




   Şallar da yaprakların ne kadar güzel durduğunu düşünmeyen hanım yoktur bence, Frozen şal da bunlardan biri.  Videoda ayrıntılı bir şekilde sizler için anlattın. Örmek isteyenlere yardımcı olurum kanalımda ilgili videonun altına yorum bırakabilirsiniz.

   Ben bu şalı Alize simli şal ile ördüm, ama alize şal ipi bence tığ işi şallar için çok daha uygun. Biz bu tarz şallarda gerdirme işlemi uyguladığımızdan bu ip buna müsait değil gerdirmeden sonra geri toplanıyor, Angora iple örebilirsiniz.




 
   Yapımı kolay kendini sürekli tekrar ettiği için yorulmaz şaşırmazsınız uç kısımlardaki ajurlar şala başka bir hava veriyor bu arada yaprakları istediğiniz kadar arttırarak şalınızı büyütebilirsiniz.
   
   Açıklamaya gelince şal 3 karttan oluşuyor. Şalın şemasını aşağıdaki bağlantılardan ayrı ayrı olarak veya pdf olarak indirebilirsiniz 


Anahtar




1. Kart



2. Kart



3. Kart



PDF




  Kartlar da  merkez ilmek gösterilmemiş kartı merkeze kadar uygulayıp merkez ilmeği örüp kartı tekrar edeceksiniz.Klasik şal başlama tekniği ile 3+1+3 ilmek sistematiğinin üzerine oturtacaksınız hanımlar. Şalımız sağa kes ,sola kesüçlü topladola gibi basit ifadelerle örülmüş kolay bir şal canlarım sizlere kolay gelsin şimdiden şalınız hayırlı olsun...;))


                                                                                             Sevgiler....




Hiç yorum yok :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.